KANTINEN

Kantine 8.kl. - VG3

 

Fra 8.klasse kan elevene benytte skolens kantine i storefri. Kantinen er et tilbud til ungdomstrinnet og videregående trinn, maten som serveres er laget på skolekjøkkenet.

I kantinen betaler man med et eget kantinekort, se mer informasjon om dette nedenfor.


MERK: Grunnet gjeldene rutiner for smittevern er kantinen åpen kun for elever som skal kjøpe mat. Elever som har med matpakke spiser denne i klasserommet.

Kantinekortet

Informasjon om Kantinekortet

Skolen ønsker en kantineløsning som gjør at elevene ikke er avhengig av kontanter eller bankkort på skolen, og som samtidig sikrer at elevene handler sunn og næringsrik mat i skolekantinen. Vi ønsker også at foreldre og foresatte skal ha muligheten til å ha kontroll med forbruket.

Løsningen bidrar til mindre kø for elevene i kantinen, slik at de får lenger tid til selve måltidet.

Kantinekortet er et elektronisk betalingskort som kan lades med penger, og som kun fungerer i skolekantinen. Kantinekortet er gyldig så lenge man er elev ved skolen.

Oppretting av brukerprofil
Før Kantinekortet kan tas i bruk må man opprette en brukerprofil på www.kantinekortet.no, og registrere kortet i denne brukerprofilen. I brukerprofilen kan kortet kan fylles på med penger ved bruk av et betalingskort. Her kan man også se alle transaksjoner og saldo når man ønsker.

Bruk av Kantinekortet
Handel med Kantinekortet krever verken bruk av pin kode eller signatur for kjøp. Ved betaling skannes kortet i kassen og beløpet trekkes direkte fra kortets saldo. Transaksjonen tar kun et par sekunder, og det er ingen transaksjonskostnader ved bruk av kortet.

Refusjon av ubrukt beløp
Ubrukt beløp kan når som helst refunderes tilbake til egen konto.

Sperring av kort
Mistet Kantinekort må rapporteres skriftlig ved å sende en melding til kundeservice slik at kortet blir sperret for misbruk, og utestående saldo overføres til nytt kort.
Dette gjøres via www.kantinekortet.no under «Kontakt».
Husk også å registrere det nye kortet i din brukerprofil.


Ved tapt kort:
Eleven vil få utstedt nytt kort ved å henvende seg til skolekontoret.
Gebyr for nytt kort, kr. 50,- kan med fordel betales via Vipps #140531.Les mer om Kantinekortet på kantinekortet.no.

Kontakt oss

Rieber Mohnsveg 15, 5231 Paradis

  • dummy55 92 29 29

  • dummy bergen@steinerskolen.no

Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Search